Torsdag


Klockan ringde idag 04:20 & det var nog första morgonen på flera månader som jag gick upp direkt och drack kaffe och fixade iordning mig innan det var dax att dra till jobbet. Sovit jätte bra den natten förutom att jag vaknade 2 till 3 gånger men somnade om på max en minut och det var underbart att veta att man får sova ca 2 timmar till. Det bästa som finns tycker jag är att vakna och sedan somna om me like underbart. Jobbade 6-16 idag och klockan tickade på väldigt snabbt, blev en riktigt ordentlig frukost på jobbet & sedan en hamburgare till lunch på donken tillsammans med veronica. Blev hämtad idag på jobbet av världens bästa och det betydde jätte mycket för jag var trött och ville bara hem o ta det lugnt. Drack lite kaffe & snackade lite skit tills jag helt plöttsligt kom på att jag har tvätt tid så plockade ihop lite små saker som skulle tvättas & under tiden fixade jag med dom nya kläderna jag fått och alla är super fina kan inte riktigt bestämma mig vad jag ska ha på mig av allt haha. Så har fått mycket gjort idag förutom att jag tänkte jag skulle fixat matlåda men det har jag inte gjort fast det är inget som är dirket döds viktigt igentligen & kom nyss in med tvätten så nu tänkte jag förflytta mig från soffan till sängen istället & kolla på någon bra film, & den bästa av allt med morgon dagen är att jag får sov morgon :D , Jag bara älskart för det var några veckor sedan jag fick det på jobbet. Skulle ha jobbat 7-15 men dom hade akut behov utav personal i fisken på kvällen o jag var den sista utvägen så klart man är snäll och ställer upp, Som den person jag är så gör jag det alldeles för ofta men det har man igen o man förlorarar inget på det utan tvärt om. Nej nu ska jag sluta skriva känner jag :) Blir en cigg och sen massa med mys i sängen med varldens finaste A. & ihelgen blir det bara en massa mys för då kommer Niklas :D , Puss på er och sov så gott. Ta hand om er mina fina vänner!


Natti natti

Då var det snart dax för mig att flytta mig från soffan till sängen, Har nyss kommit hem ifrån mamma har varit där och fikat & ätit tacos & druckit kaffe. Var hos Jessi innan & drack två koppar med och snackade lite skit. Lilla syster var hos mamma oxå jätte mysigt att umgås alla tre det var länge sedan. Fick massa nya kläder av både mamma & julia så nu har jag massa nya fina kläder, & så igår fick jag en hel del utav jessi. Ni är underbara <3 Eftersom att jag hjälpte jessi med sin lägenhet så ska vi ta min på Måndag! Då blire röja o röja och sätta upp tavlor och massa annat små plock and me like! Nej vad fan nu ska det här feta fettot ut och ta sig en röök sen sälla jessi ringer ! Men hon ligger i tvätt korgen just nu så skulle hon ta en sväng i torktumlaren med. Aja puss på henne! Ps - Imorgon blir det att fika med min fina älskade josse :) Ds-!


Jammie



Kaffe & kaffe & Kaffe! Nu blir det att fixa sig för att städa lite bara huvudvärken vill ge med sig vilket jag hoppas på! Nu är det bara två jobb dagar kvar sen är jag ledig hela helgen inklusive Måndag , Helt underbart asso. & Det bästa av allt är att det bästa kommer och är hos mig hela helgen. Me like so mutch! puss på det!

 


Onsdag!

God morgon & hoppas ni sovit gott. Jag har sovit jätte bra inatt fast ifs så blev klockan sent igår så nu vaknade jag med dunder huvudvärk, men det går nog över snart hoppas jag. Kaffe kaffe kaffe vore fint just nu, Ska nog göra mig några koppar Jammie. Sen så fort huvudvärken går över så blire städning på hög nivå, Nu jävlar! Sen ikväll blir det kanske hem till jessi eller till mamma beroende på om hon mår bättre o om min huvudvärk vill släppa! Nu Blir det kaffe & chips mumms. puss så länge

Tisdag

Idag har varit en kanon bra dag förutom att jag inte vaknade utav alarmet så blev en timma sen till jobbet men det jämnade ut sig för jag stannade kvar en timma längre. Så dagen började inte bra o när man försover sig så halckar man efter hela dagen tycker jag, Men när klockan slog 13 var det dax att åka hem och då blev det lägga mig på sängen o vila en timma hade jag tänkt, men gick inte så bra för Jessi ringe o sa att hon slutade snart så jag fixade mig och åkte in till stan så kom hon och hämtade mig.

Först åkte vi till hennes jobb för att lämna bilen o sedan blev det en prommenad ner till priso för att handla kaffe filter en läsk o chips för att sedan gå hem till henne å fika. Hade mycket att prata om o fick för oss att fixa hennes soffa & rensa hennes vind & styrde med alla hennes kläder, Tack gumman för dom fina sakerna jag fick super gulligt & det blev jag jätte glad för.

Timmarna bara sprang iväg å helt plöttsligt börja klockan närmare sig elva och då var det dax att dra sig hemmåt. Har fixat lite med sakerna jag fick och nu blir det att bara ha det bra o mysigt i sängen till solsidan :) I morgon ska jag sova så länge jag bara kan, helt underbart för det var en vecka sedan jag var ledig o fick sovmorgon.

Längtar tills freda för då kommer min fina baby hit o stannar tills måndag hoppas jag! Ska bli underbar att få ha dig hör, du ger mig styrka glädje och tryggheten. Du är bäst o helt underbar. Trivs i din närhet för då mår jag bra.
Vill bara tacka Jessi för en underbar kväll med mycket skratt o fintter o mys. Ses imorgon ! Love yahh. Ta hand om er för nu somnar jag nästan vilken secund som helst.


RSS 2.0